Chyťte svoje šťastie s Online Keno v kasíne NolimitWay

Začnite hrať naše Keno čísla práve teraz s online kasínom NolimitWay. Získajte cenné bonusy a promo akcie a naučte sa, ako hrať online Keno pre váš najväčší prospech.

Online Keno v NolimitWay

Keno je v podstate lotéria na požiadanie. Stručne povedané, stačí si vybrať svoje čísla, počkať, kým kasíno vyžrebuje sériu z nich, a získať výhru, ak ste trafili niečo v hotovosti.

Táto zaujímavá kasínová hra má špecifickú históriu pôvodu, z ktorej väčšina je zahalená v tajomstve, niekde medzi mýtom a pravdou.

Prvé záznamy o Keno môžeme sledovať až do starovekej Číny. Hralo sa vtedy so 120 čínskymi znakmi a podporovali ho cisári dynastie Han. Tí zbierali dane na svoje vojny týmto spôsobom. Veľký čínsky múr bol tiež postavený vďaka týmto daniam.

Mnoho Číňanov sa v 19. storočí presťahovalo do Ameriky. Väčšinou pracovali na železniciach a usadili sa v San Franciscu. Predstavili svoju hru keno Američanom. Tí považovali čínske znaky za dosť mätúce a čoskoro ich nahradili číslami.

Na začiatku 20. storočia zákon umožnil hazard, ale zakázal lotérie. Operátori museli zmeniť jeho názov na Racehorse Keno a predstierať, že ide o závodnú hru. Termín ‚race‘ sa v mnohých kasínach používa pre proces žrebovania až dodnes.

Dnes Keno výrazne využíva digitálnu dobu a technológie. Pokračuje vo svojom vývoji online a robí to veľmi rýchlo.

Môžete vyhrať v Keno, samozrejme, aj keď nemáte veľkú šancu ovplyvniť hru. To neznamená, že nemôžete vyvinúť svoju všeobecnú stratégiu, aby ste prilákali svoje šťastie. Začnite tým, že stavíte minimum a ak vyhráte, zvýšte svoju stávku, ale ak prehráte, znížte ju. Všetko je celkom jednoduché – len sa posaďte a užívajte si predstavenie. Šťastie bude na vašej strane.

Hrať Keno hry je vždy zábava a vzrušenie

Teraz sa pozrime bližšie na hru Keno v našom kasíne a ako ju hrať. Hra pozostáva z Keno karty, výplatnej tabuľky a niekoľkých tlačidiel. Karta je len veľká mriežka čísiel. Vyzerá ako veľký lotériový lístok. Sú tam osem radov s 10 číslami v každom z nich. Výplatná tabuľka vám ukáže, koľko vám bude vyplatené, ak trafíte správne čísla. Tlačidlo Quick Pick je určené na to, aby vám pomohlo automaticky vybrať čísla.

Takže, ako hrať Keno v našom online kasíne?

  1. Vyberte si hru.
  2. Vyberte čísla medzi 2 a 20 z mriežky.
  3. Rozhodnite sa o svojej stávke na ťah.
  4. Uveďte, koľko hier by ste chceli hrať.
  5. Počkajte, kým sa čísla vyžrebujú, aby ste zistili, či ste vyhrali.

Keno v našom online kasíne má určité pravidlá, ktoré by ste mali vedieť:

  • Nemôžete si vybrať všetkých 80 čísel z mriežky – váš výber by mal byť medzi 15 a 20 pre najlepšie výsledky.
  • Musíte hrať aspoň dve čísla.
  • Samotní hráči riadia, kedy každá hra začne.

Vlastnosti a výhody Keno

Aby ste dosiahli najlepší herný zážitok z Keno, musíte ho hrať v našom online kasíne. Naše jednoduché pravidlá a neprekonateľné zásady férovej hry vám umožnia naplno si vychutnať herný proces.

Online Keno

Môžeme sa pochváliť nasledujúcimi charakteristickými vlastnosťami, ktoré nás robia jedinečnými a zabezpečujú vaše výhody a plnú spokojnosť:

  1. Bezpečnostné opatrenia. Naša hra Keno je plne certifikovaná a auditovaná pre bezpečnosť a férovosť organizáciou eCOGRA. Používame najspoľahlivejšie šifrovanie na ochranu všetkých údajov, ktoré s nami zdieľate.
  2. Bankové možnosti. Ponúkame vám široký výber bankových možností pre rýchle a bezpečné vklady a výbery.
  3. Kvalita hry. Používame certifikovaný softvér od najpopulárnejších a oceňovaných poskytovateľov softvéru a testujeme ho pre hranie o skutočné peniaze sami.
  4. Bonusy. Poskytujeme uvítací bonus pre všetkých nových hráčov a niektoré ďalšie bonusy na odmenu našich stálych klientov. Naše požiadavky na prehratie sú celkom mierne a dostupné.
  5. Mobilná verzia. Naša hra Keno je pohodlne optimalizovaná pre mobilné zariadenia s jej špeciálnou aplikáciou, ktorá je zdarma na stiahnutie.
  6. Poskytujeme rozsiahlu, okamžitú a užívateľsky prívetivú zákaznícku podporu vrátane e-mailu, živého chatu a telefonickej komunikácie.

Celkovo je Keno lotériou štýlu a je na vás, či ju budete hrať a ako ju budete hrať. Čím viac čísel uhádnete správne, tým viac skutočných peňazí môžete vyhrať.

Vyskúšajte svoje šťastie s naším online kasínom NolimitWay a vyhrajte.