Hrajte Online Blackjack v kasíne NolimitWay

Online Blackjack

Popri iných stolových hrách ponúka kasíno NolimitWay rôzne možnosti online blackjacku, ktoré môžu byť vhodné ako pre začiatočníkov, tak aj pre skúsených hráčov. V našom kasíne nájdete bezplatné aj hry o skutočné peniaze blackjack. Máme tiež úžasný mobilný blackjack, ktorý funguje na špeciálne vyvinutých aplikáciách pre iOS a Android. Môžete si tiež zvoliť hranie blackjacku v našom online kasíne s živým dealerom.

Blackjack je jednou z najpopulárnejších kasínových hier, ktoré sa s nadšením hrajú po celom svete. Jeho popularita spočíva v tom, že ide o relatívne jednoduchú hru a poskytuje najlepšie šance v hazarde. Blackjack sa zvyčajne hrá s 1-8 balíkmi kariet, takže vaša schopnosť počítania kariet je veľkou výhodou, ak chcete byť úspešní.

Pôvod blackjacku je stále predmetom diskusií. Prvá zmienka o ňom pochádza zo 17. storočia, keď bol prvýkrát spomenutý v španielskom príbehu. Niektorí ľudia ho dokonca sledujú až do čias starovekého Egypta. Ďalšia teória hovorí, že blackjack bol vynájdený vo Francúzsku v 18. storočí a bol známy pod názvom Vingt-et-Un. Baxter Wray ho popisuje ako populárnu hru vo svojej knihe, ktorá bola vydaná v roku 1891.

V 21. storočí sa blackjack stal mimoriadne populárnym v kasínach v USA. Často sa tam nazýva ‚Blackjack 21‘, čo odkazuje na jeho pôvodný francúzsky názov.

Úvod do online hry Blackjack v kasíne NolimitWay

Blackjack online v kasíne NolimitWay

V našom online kasíne môžete hrať blackjack o skutočné peniaze aj jeho bezplatnú verziu. Obe majú svoje výhody. Náš bezplatný blackjack nevyžaduje žiadne registrácie ani sťahovania, takže môžete začať hrať hneď, ako vstúpite na stránku. Nemusíte sa obávať straty skutočných peňazí, aj keď ste v hre úplne noví. Ďalším dobrým bodom bezplatného blackjacku je, že je skvelým spôsobom, ako si precvičiť svoje herné zručnosti a stratégie. Najlepšie sa hodí pre tých hráčov, ktorí chcú vyskúšať niečo nové len na zábavné účely.

Verzia online blackjacku o skutočné peniaze v NolimitWay môže ponúknuť obrovské výhry v blackjackových turnajoch. Poskytuje vám veľké bonusy a lukratívne promo akcie. Blackjack o skutočné peniaze má viac variantov na výber. Môžete tiež využiť výhodu hry so živým dealerom.

Novým hráčom ponúkame naozaj veľké uvítacie bonusy a nízke stávkové požiadavky, aby sme zvýšili množstvo skutočných peňazí, ktoré budete používať na ďalšie hranie.

Blackjack, vďaka svojej obrovskej popularite, inšpiroval mnoho rôznych variácií. V kasíne NolimitWay máme veľa z nich. Okrem klasického blackjacku ponúkame:

  1. Blackjack Surrender, verzia, ktorá sa hrá rovnako ako tradičná, ale hráč má možnosť vzdať sa po prvých dvoch kartách. Môžete to urobiť, aby ste získali späť polovicu stávky.
  2. Blackjack Switch, kde má hráč dve ruky súčasne. Po rozdávaní prvých štyroch kariet môže hráč vymeniť hornú kartu z každej ruky, aby zvýšil šancu na výhru.
  3. Live Blackjack. Môžete si užiť skutočný kasínový zážitok hraním proti živému dealerovi prostredníctvom video odkazu.
  4. Atlantic City. Táto verzia má trochu odlišné pravidlá. Dealer môže stáť na 17 a pozrieť sa, či hráči nemajú blackjack. Hráči môžu tiež svoje karty rozdeliť až trikrát.
  5. Európsky blackjack používa iba dva balíky kariet. Tu je obmedzené zdvojnásobenie. Hráči to môžu urobiť iba vtedy, ak majú ruky s hodnotou 9, 10 alebo 11.
  6. Perfect blackjack, ktorý je variantom o skutočné peniaze. Hráč tu môže uzatvárať vedľajšie stávky. Ak prvé dve karty tvoria ‘perfektný’ pár, výplata môže byť dosť vysoká, napríklad 25:1.

Vždy si môžete vybrať Single Deck blackjack alebo Double Exposure blackjack, ktoré sú tiež najobľúbenejšími variantmi hry v našom kasíne.

Ako hrať Blackjack v kasíne NolimitWay s radosťou

Blackjack v kasíne NolimitWay

Sme vždy pripravení ponúknuť vám niektoré skvelé vlastnosti pre najvzrušujúcejšie hazardné hry, ktoré môžete kedy zažiť:

  1. Naše uvítacie bonusy za registráciu sú veľké, pretože sa naozaj staráme o našich používateľov. Ponúkame tiež niektoré bonusy pre vracajúcich sa zákazníkov.
  2. Keď chcete hrať blackjack o skutočné peniaze, potrebujete vedieť, že nám môžete zveriť svoje finančné informácie a osobné údaje. Bezpečnosť je pre nás na prvom mieste. Všetky blackjackové hry prevádzkujeme férovo a vaše citlivé údaje sú úplne a bezpečne šifrované.
  3. U nás môžete hrať blackjack na svojom tablete alebo telefóne s našimi mobilnými verziami. Rovnako si môžete užiť svoje bezplatné aj skutočne peňažné hranie na našej stránke a aplikáciách, ktoré bežia rýchlo, s plným využitím schopností dotykovej obrazovky a vynikajúcimi bonusmi.
  4. V kasíne NolimitWay určite dostanete najlepší herný zážitok a najvyššie výplaty.
  5. Môžete si tiež vyskúšať rôzne bezplatné online verzie blackjacku. Nastavenie je okamžité a nevyžadujú sa žiadne sťahovania. Môžete buď hrať pre zábavu alebo testovať nové stratégie s touto možnosťou.
  6. Ak vyhráte veľkú sumu pri hraní, garantujeme rýchly výber, často do 3 pracovných dní.

Ak narazíte na akékoľvek problémy, môžete vždy získať pomoc od nášho profesionálneho tímu zákazníckej podpory.